NL | FR

Planet Parfum
PARFUMSMAKE-UPGEZICHTSVERZORGINGLICHAAMS EN HAARVERZORGING
header
E-shop
Winkels
HUGO NOW
HUGO BOSS
HUGO NOW

Eau De Toilette
125 ml
€ 72,90
€ 51,03*
Shop Nu
ANASTASIA B.H.
LIP GLOSS

Geschenkset
€ 74,90
€ 52,43*
Shop Nu
LIP GLOSS
JOLI ROUGE BRILLANT
CLARINS
JOLI ROUGE BRILLANT

Lippenstift
€ 27,50
€ 19,25*
Shop Nu
Geschenksets Aanbieding
Geschenksets Aanbieding
Exclusieve aanbiedingen
Prix Ronds
 
Laat u verleiden door onze selectie parfums aan verlaagde prijzen!
U valt ongetwijfeld voor een van onze aanbiedingen.
Ontdek Nu
 
Follow us Facebook Youtube Instagram


 

*Aanbieding enkel geldig van 04/01 t.e.m. 31/01/2021 op een selectie van producten. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Zolang de voorraad strekt.


**Aanbieding geldig van 04/01 t.e.m. 17/01/2021. Niet geldig op de merken Bobbi Brown, Boucheron Collection, Chanel, Jo Malone, Les Exclusifs Guerlain, Les Exclusifs Hermès, Tom Ford en Van Cleef Collection Extraordinaire. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Zolang de voorraad strekt.


Om deze nieuwsbrief aan u te kunnen bezorgen, verwerkt Planet Parfum SA persoonsgegevens die u aanbelangen. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien en daarvan, in voorkomend geval, de correctie of verwijdering te bekomen overeenkomstig het Privacybeleid van Planet Parfum SA. Om uw rechten uit te oefenen, dient u enkel de procedure te volgen die staat beschreven in de sectie « Uw rechten » van het Privacybeleid. Indien u geen promotie-emails meer wenst te ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven, of volg de procedure, beschreven in de sectie « Uw rechten ».

 


LENNIKSE BAAN 551 | 1070 BRUSSEL | BELGIË